Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Ontslagvergoeding? Banksparen nu direct telefonisch af te sluiten bij ABN AMRO

Auteur: ABN AMRO dinsdag 3 augustus 2010
ADVERTORIAL - Sinds de beursval in 2008 is het aantal reorganisaties en de daaraan gerelateerde gedwongen ontslagen fors toegenomen. Toch blijft een ontslagsituatie voor de betrokkenen onalledaags en uiterst vervelend. In ťťn klap valt je financiŽle zekerheid weg. Voor werknemers die met een ontslagvergoeding het bedrijf verlaten, is het daarom vaak lastig om direct te bepalen hoe zij dit geld het beste kunnen aanwenden. Sinds 12 juli biedt ABN AMRO de mogelijkheid de Gouden Handdruk Opbouwrekening direct telefonisch aan te vragen.

Tot voor kort beperkten de mogelijkheden zich tot het afsluiten van een Stamrechtverzekering, het oprichten van een Stamrecht BV of het simpelweg laten uitkeren van het bedrag, waardoor meteen moet worden afgerekend met de fiscus. Begin dit jaar is hier de mogelijkheid tot banksparen aan toegevoegd.
 
Gouden Handdruk Opbouwrekening
ABN AMRO introduceerde 15 maart jl. als eerste bank de zogenoemde Gouden Handdruk Opbouwrekening. Bij deze bankspaarvariant kan de ontslagvergoeding zonder afsluitkosten voor een nader te bepalen tijd tegen een variabele rente en op fiscaal vriendelijke wijze worden weggezet. Het gaat om een volledig transparant product waarbij de beslissing over de aanwending van de ontslagvergoeding even kan worden uitgesteld, wat in onzekere tijden uitkomst kan bieden.
 
Nieuw: direct telefonisch aanvragen
Sinds 12 juli biedt ABN AMRO de mogelijkheid de Gouden Handdruk Opbouwrekening direct telefonisch aan te vragen. Daarmee speelt de bank in op de vraag van een groeiende groep goed geÔnformeerde en autonome klanten. Uit onderzoek blijkt dat deze klanten het door hen gekozen product het liefst zo snel mogelijk afsluiten, zonder advies. Zij kunnen via het Customer Contact Center direct een offerte voor een Gouden Handdruk Opbouwrekening aanvragen.
 
Advies op maat
Niet iedereen zal volledig op de hoogte zijn van de verschillende oplossingen voor een ontslagvergoeding. Daar komt bij dat elke situatie anders is. Afhankelijk van de financiŽle situatie en wensen en doelen voor de toekomst wordt bekeken welke (combinatie) van de eerder genoemde oplossingen het meest passend is. ABN AMRO wil klanten optimaal begeleiden bij een ontslagsituatie. Dat betekent dat afhankelijk van de voorkeur van de klant een gedegen analyse van de persoonlijke situatie en passend advies op basis van een Persoonlijk Financieel Plan op kan worden gesteld. Maar het betekent dus ook dat de bank klanten die zich liever zelf informeren wil faciliteren om direct het product van hun keuze af te sluiten. Verder kunnen geÔnteresseerden altijd vrijblijvend deelnemen aan informatieavonden over het thema ĎOntslag', die ABN AMRO door het hele land organiseert.
 
Meer weten? Klik hier

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Hoe veilig is je spaargeld?
Hoppen met je spaargeld
Gezamenlijke spaarrekening openen - Uitleg en tips
Spaarder laat jaarlijks 1,5 miljard euro aan rente liggen
Zwitserleven betreedt de spaarmarkt

Overige relevante mogelijkheden op Mister Money:
 • Mister Money Nieuwsbrief
 • RSS Feed van Mister Money
 • Overzicht actuele spaarrente o.a.
 • Advies sparen
 • Spaar geld, rente en aanbieders
 • Spaar vormen
 •       Spaarrekening
        Internetsparen
        Deposito
        Groen sparen

  Zoeken:
  Vergelijken:
  Berekenen:
  Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
  Ja, hou mij op de hoogte.
   
  Heb je op dit moment een lening?
  Ja Nee Weet ik niet