Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Beursplaza.com: “Buitenlandse broker beste op Nederlandse markt”

Auteur: Annette Zeelenberg Woensdag 21 december 2005
Internetbroker Interactive scoort het beste op de Nederlandse markt. Dat blijkt uit onderzoek van financiële website Beursplaza.com. Dit is verrassend omdat deze broker uit het buitenland komt. Op de tweede plaats staat de Binck Bank met BinckActive. In het onderzoek in ondermeer gekeken naar tarieven, bereikbaarheid en orderuitvoering.

De afgelopen maanden deed Beursplaza.com onderzoek onder haar bezoekers naar de dienstverlening van internetbrokers. Voor het eerst konden ook buitenlandse brokers worden beoordeeld. Er werd ondermeer gekeken naar de tarieven, bereikbaarheid en orderuitvoering. Ook de klantvriendelijkheid en de verstrekte koersinformatie door de broker konden worden beoordeeld. De uitslag bleek verassend. Niet een Nederlandse broker, maar de buitenlandse broker 'Interactive' kwam als beste uit de bus. Binck Active van Binck Bank werd als tweede beoordeeld, op de voet gevolgd door Alex Pro en Alex Advanced en de SNS bank.

"Brokers hebben in de afgelopen jaren veel gedaan om aan de wensen van de beleggers te voldoen", concludeert Marktplaza.com. "Grotere concurrentie heeft de prijzen drastisch naar beneden gebracht. Maar daarnaast zijn ook de andere facetten aanzienlijk verbeterd".

Marktaandeel
Op basis van de onderzoeksresultaten schetst Beursplaza.com ook een beeld van het marktaandeel van de diverse brokers. Binck komt daaruit naar voren als de grootste met 28 procent marktaandeel, Alex 24 procent, ABN AMRO 11 procent, Rabobank 8 procent en SNS Bank 7 procent.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Raad van State: Nationalisatie SNS blijft overeind
Online beleggen: hoe en waarom?
Wanneer een aandeel kopen
AEX: oud en nieuw
Beleggingen om extra mee op te passen


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet