Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Creditcard

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de creditcard. MisterMoney geeft je informatie over het aanvragen, het gebruik en de mogelijkheden van een creditcard. Verder enkele alternatieven en handige MisterMoney top tips over deze vorm van lenen.


Informatie creditcard
Creditcard aanvragen
Veel mensen hebben tegenwoordig een creditcard. De krediet kaarten zijn erg makkelijk om aankopen mee te doen via internet of gewoon bij een winkel. Een creditcard is een betaalmiddel, maar bij aanschaf van een creditcard neem je tevens een krediet faciliteit. Er wordt immers eerst betaald met de kaart en dit bedrag wordt later ineens of periodiek van je rekening afgeschreven.

Niet iedereen kan zomaar een creditcard aanvragen. Creditcard verstrekkers willen graag zekerheid hebben dat er iedere maand een bepaald bedrag op de bankrekening wordt gestort. Dit is veelal in de vorm van inkomen. Banken hebben verschillende minima bij verschillende krediet maxima.

Een creditcard is in de meeste gevallen niet gratis. Je moet ieder jaar een bijdrage (lidmaatschapskosten) betalen. Voor een creditcard met een bestedingsruimte tussen €1500 en €3500 per maand moet je rekenen op lidmaatschapkosten variërend tussen de €20 en €45 euro.

Heeft de creditcard een vele hogere bestedingsruimte (tot €12.500) dan kan er een jaarlijkse bijdrage tussen de €55 en de €100,- euro worden gevraagd. Voor studenten zijn er speciale creditcards met aangepaste ruimte en bijdrage. Behalve de jaarlijkse kosten lopen ook de rentetarieven sterk uiteen. In veel gevallen hoef je geen rente te betalen als je binnen een maand aflost. Als je in termijnen betaalt kan de rente oplopen tot 16%.
Wat zijn de alternatieven?
Mister Money TopTips

Creditcard Vergelijken
Vergelijk alle aanbieders. Vind hier voorwaarden, rente, termijnen, actie, kosten, limiet, voorwaarden qua verzekering per creditcard. Wil je een credit card aanvragen en bestellen vergelijk hier dan eerst objectief alle aanbieders. Je kunt de aabieders vergelijken op rente, kosten, limiet en verzekering.
De creditcard vergelijking wordt je aangeboden middels een samenwerking met Geld.nl.

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet


Vergelijk hier alle kredietverstrekkers
Vergelijk leningen   
 
Wist u dat 80 procent van de Nederlanders tegelijk spaart en leent?
Wist u dat de kosten voor creditcardbetalingen hoog zijn?
Wist u dat steeds meer mensen betalingsachterstand hebben?
Wist u dat veel mensen met schulden onder het bestaansminimum terechtkomen?
Wist u dat steeds meer mensen in de schuldsanering terecht komen?