Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Goedkoop op vakantie naar het buitenland

Auteur: Mister Money woensdag 19 juni 2013
Door de crisis zien veel gezinnen zich genoodzaakt te besparen op de vakantieplannen, blijkt uit een onderzoek van de website JongeGezinnen.nl. 20 procent geeft aan minder op wintersport te gaan en 16 procent gaat minder op zonvakantie. Daar tegenover staat dat veel gezinnen juist dichterbij huis blijven. Toch hoef je niet per sé in Nederland te blijven als je wilt besparen op je vakantie.

Goedkoop je vakantie samenstellen
Zeker als je je vakantie via internet boekt, zijn er tal van mogelijkheden om geld te besparen. Zo kun je via vergelijkingssites voor vliegtickets snel de goedkoopste tickets vinden. En zo zijn er ook diverse vergelijkingssites voor hotels, appartementen camping, waarmee je veel kunt besparen op je verblijf op de vakantiebestemming. Door er even een half uurtje voor uit te trekken, kun je al snel een buitenlandse vakantie voor een lage prijs bij elkaar zoeken.

Besparen op activiteiten
Als je op je vakantiebestemming bent, wil je natuurlijk nog wel wat activiteiten of excursies ondernemen. Ook hierop kun je op verschillende manieren flink wat geld besparen. In het hotel of bij de receptie van de camping kun je vaak folders vinden van diverse pretparken, bezienswaardigheden en musea in de buurt. Bij sommige musea kun je op een bepaalde dag in de week gratis naar binnen. Ook krijg je bij sommige pretparken korting voor kleine kinderen. Door van te voren goed naar de prijzen te kijken, kun je zo al snel enkele leuke en goedkope excursies verzinnen.

Eten en drinken
Ook eten en drinken vormt tijdens de vakantie een grote kostenpost. Door hier verstandig mee om te gaan, kun je heel veel besparen. Koop bijvoorbeeld water in de supermarkt als je in een warm land op vakantie bent. Dit is een goedkope dorstlesser en het scheelt je weer een paar drankjes op het terras. Ook koekjes, snoep en fruit uit de supermarkt zijn een stuk goedkoper dan elke keer als de kinderen zin hebben in iets lekkers een ijsje te kopen.
Door enkele kleine handelingen kun je dus al veel besparen op je vakantie en hoeft een buitenlandse vakantie niet eens duurder te zijn dan een vakantie in eigen land.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Alleen een aanvullende verzekering afsluiten
Hoger eigen risico zorgverzekering - Wel of niet?
Opbouw zorgpremie – Waarom de premie daalt
Gaan de spaarrentes weer omhoog?
100.000 euro schenken


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet