Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Grootverdiener: Ruud van Nistelrooy

Auteur: Mister Money Vrijdag 6 juni 2008
Ruud van Nistelrooy heeft een flinke carrière opgebouwd waar hij heel trots op mag zijn. De in 1976 te Oss geboren Brabander behoort momenteel tot de wereldtop als het om voetballers gaat. Ooit als kleine Ruud begonnen bij FC Den Bosch pingelt van Nistelrooy inmiddels de groten der aarde van de grasmat als spits bij Real Madrid.

Als wereldspits zit je natuurlijk goed in de slappe was, zo ook Ruud. Het inkomen van de spits liegt er niet om, 14.00.0000 euro per jaar wordt er op Ruud zijn rekening bijgeschreven. Dat wil zeggen, 1.166.667 euro per maand, 280.000 euro per week en 56.000 euro per dag! Natuurlijk krijg je dit monsterinkomen niet zomaar in de schoot geworpen. Ruud is bij FC Den Bosch begonnen en heeft zichzelf vanuit daar opgewerkt tot de topspits die hij nu is. Na FC Den Bosch trok hij het shirt van SC Heerenveen over de schouders, wat later verwisseld werd voor de rood witte kleuren van PSV. Na PSV ging van Nistelrooy het Europese avontuur aan door een plek in het team van het Engelse Manchester United in te vullen. Heden ten dagen staat van Nistelrooy in de spits bij Real Madrid.

Als één van de beste spitsen ter wereld vervul je natuurlijk ook een rol in het nationale elftal van je land, vandaar dat Ruud veelvuldig wordt opgesteld als spits in Oranje. Ook dit EK zal de Brabander met rugnummer 9 als spits uitkomen voor oranje. Ruud heeft inmiddels 61 interlands op zijn naam staan, waarvan hij 52 keer als basisspeler werd opgesteld en maarliefst 31 keer scoorde.

Mede door het EK strijkt Ruud ook nog een extra zakcentje op, want van Nistelrooy is speciaal voor het EK ambassadeur van Coca-Cola geworden. Wat Ruud precies krijgt voor de deal is niet bekend, maar een fors bedrag zal het zeker zijn. Niet alleen Coca-Cola is een reclamedeal aangegaan met de Ossenaar, ook het merk Nike wist Ruud te strikken voor verschillende reclames, wat natuurlijk ook het een en ander heeft opgeleverd.

Van Nistelrooy is momenteel de best betaalde voetballer van Nederland dus mogen best we van hem verwachten dat hij samen met ‘’onze’’ jongens de EK-titel naar Nederland brengt.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Schenken: hoe zit dat met de belasting?
Officiële vrije dagen en verlof
Loonstrook 2014 - Uitleg en overzicht
Tips voor invullen van de aangifte
Loonstrook 2013


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet