Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Grootverdiener: Cristiano Ronaldo

Auteur: Mister Money Woensdag 11 juni 2008
De 23-jarige Portugees Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro begon zijn voetbalcarrière bij de Portugese club FC Funchal. Al snel werd zijn talent opgemerkt door Sporting Lissabon, waar hij in 2002 op 17-jarige leeftijd zijn debuut maakte. Tegenwoordig speelt hij als vleugelspits bij het Engelse Manchester United, waar hij in 2003 werd binnengehaald als vervanger van David Beckham. Met een salaris van ruim 150.000 euro per week is hij de best betaalde speler in de geschiedenis van de club.

Real Madrid deed onlangs een recordbod van 95 miljoen euro op de Portugese vedette. Als de deal doorgaat zal hij in één klap ’s werelds best betaalde speler worden met een netto salaris van maarliefst 380.000 euro per week. Hoewel hij aanvankelijk aangaf niet weg te willen, lijkt het er nu toch op dat Ronaldo Manchester gaat verruilen voor Real Madrid. “Ik wil voor Real Madrid spelen, maar alleen als ze echt het geld op tafel leggen waar ze van reppen om mij en Manchester United te betalen”, aldus de 23-jarige international.

Voordat het zover is zal Ronaldo op het Europees Kampioenschap gehouden in Oostenrijk en Zwitserland weer voor zijn geboorteland uitkomen. Hij wil graag laten zien wat hij in zijn mars heeft en kijkt daarom reikhalzend uit naar het EK. Hij schat de kansen voor Portugal positief in: “Het team heeft zich zeer positief ontwikkeld. Ik denk dat het team veel is gegroeid ten opzichte van 2004. Dat hebben we op het WK 2006 wel laten zien. We moeten alles geven wat we in ons hebben, dan denk ik dat alles heel goed kan verlopen.” Zijn eerste titel bij het EK heeft Ronaldo al binnen. In een peiling onder 12.000 vrouwen uit heel Europa werd hij namelijk uitgeroepen tot knapste speler van het EK.

Grootverdiener: Zlatan Ibrahimovic
Grootverdiener: Ruud van Nistelrooy

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Schenken: hoe zit dat met de belasting?
Officiële vrije dagen en verlof
Loonstrook 2014 - Uitleg en overzicht
Tips voor invullen van de aangifte
Loonstrook 2013


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet