Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Grootverdiener: Leo Beenhakker

Auteur: Mister Money Maandag 16 juni 2008
De 65-jarige Beenhakker heeft zich inmiddels over tientallen voetbalclubs ontfermd met behoorlijke successen . Zo wist ‘’Don Leo’’ in 1980 en 1990 de landstitel met Ajax in de wacht te slepen, wat hij in 1999 ook met Feyenoord voor elkaar kreeg. Als trainer bij Real Madrid heeft Beenhakker het ook fantastisch gedaan, de Rotterdammer is daar namelijk 3 keer op rij (1987, 1988, 1989) Landkampioen geworden met de Koninklijke.

De sympathieke Beenhakker is ook voor verschillende landen bondscoach geweest, waaronder: Nederland, Saoedi-Arabië, Trinidad en Tobago en momenteel Polen. Zijn avonturen met het Nederlands elftal verliepen dramatisch en waren geen lang leven beschoren.

Nu tijdens het EK 2008 heeft ‘’ Don Leo’’ de touwtjes in handen bij het Poolse nationale elftal en is alle hoop op de sigarenrokende Rotterdammer gevestigd. De 1.6 miljoen euro die Leo opstrijkt voor zijn rol als bondscoach van Polen tijdens dit toernooi zal bijdragen aan de motivatie om het team zo ver mogelijk te laten komen in het toernooi. Echter, de ploeg staat er niet al te best voor in de groep. Na verlies tegen Duitsland (2-0) en gelijkspel tegen Oostenrijk (1-1) is het aannemelijk dat Polen de kwartfinale niet haalt. Winnen is een must voor de Polen en dan zijn ze nog afhankelijk van de andere wedstrijd in de groep.

Het is nog afwachten of Beenhakker mag blijven als bondscoach wanneer de Polen in de voorrondes sneuvelen. Het behalen van die voorrondes heeft de Rotterdammer onsterfelijk gemaakt bij de Polen, maar in de voetbalwereld kan dat van de ene op de andere dag veranderen. Wat de trainer gaat doen als hij niet bij de Polen mag blijven is nog onduidelijk. In 2007 verklaarde hij nooit meer te willen werken in Nederland of er zelfs te wonen. We kunnen dus aannemen dat Beenhakker geen Nederlandse clubs meer gaat trainen.

Andere grootverdieners:
Grootverdiener: Michael Ballack
Grootverdiener: Cristiano Ronaldo
Grootverdiener: Zlatan Ibrahimovic
Grootverdiener: Alessandro Del Piero
Grootverdiener: Ruud van Nistelrooy

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Schenken: hoe zit dat met de belasting?
Officiële vrije dagen en verlof
Loonstrook 2014 - Uitleg en overzicht
Tips voor invullen van de aangifte
Loonstrook 2013


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet