Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Grootverdiener: Thierry Henry

Auteur: Mister Money Vrijdag 13 juni 2008
Vandaag aandacht voor Thierry Henry, de Franse straatvoetballer die is uitgegroeid tot een van de beste voetballers ter wereld. De 30-jarige Fransman startte zijn professionele voetbalcarrière in 1994 bij AS Monaco waar hij t/m 1998 zou spelen om daarna voor Juventus de grasmat te betreden. Henry krijgt echter geen voet aan de grond in Italië en wordt in datzelfde seizoen nog door Arsène Wenger naar het Engelse Arsenal gehaald. In zijn jaren onder contract bij Arsenal bloeit Thierry op tot een van de smaakmakers van de Europese competitie.

Samen met ‘onze’ Dennis Bergkamp scoort de Fransman aan de lopende band voor de ploeg uit Londen. Met zulke kwaliteiten wordt de vleugelspits uiteraard voor het nationale elftal van Frankrijk opgeroepen, waarvoor hij inmiddels al honderd wedstrijden heeft gespeeld. In die honderd gespeelde wedstrijden trof Henry maarliefst 44 keer doel waardoor hij momenteel zelfs topscoorder van ‘Les Bleus’ is. In 1998 werd Henry voor het eerst in het nationale elftal van Frankrijk opgenomen en in datzelfde jaar gingen de Fransen er direct met de wereldtitel vandoor. In 2000 won Henry met het Franse team ook nog eens de Europese titel voor landenteams. Tijdens het huidige EK heeft Henry nog niets van zich kunnen laten zien in verband met een lichte blessure. De kans is groot dat de spits zijn debuut op het EK 2008 maakt tegen ‘onze jongens’.

Verdiensten
Zoals het een topspits betaamd verdient ook Henry een aardige duit. Momenteel krijgt de Fransman een geschatte 9.800.000 miljoen euro per jaar op zijn rekening bijgeschreven. Dit staat gelijk aan een slordige 816.667 euro per maand wat wil zeggen dat hij 196.000 euro per week verdient en ruim 39.200 euro per dag! Een groot voetballer als Henry wordt natuurlijk gevraagd voor verschillende reclames. Zo hebben merken als Nike, Reebok, Pepsi en Gillette (samen met Tiger Woods en Roger Federer) de baltovenaar weten te strikken om voor hen reclame te maken. Het moge duidelijk zijn dat wanneer je voor dermate grote merken gevraagd wordt reclame te maken, de vergoedingen er niet om zullen liegen.

Huidige Carrière
Momenteel staat Henry in het veld bij Barcelona waar zijn kwaliteiten helaas niet zo goed uit de verf komen als in de jaren voor Arsenal. Echter, als hij in het Franse nationale team wel weet uit te blinken dan is het voor de verdedigers van Oranje noodzaak de Fransman goed in de gaten te houden!

Andere grootverdieners:
Grootverdiener: Michael Ballack
Grootverdiener: Cristiano Ronaldo
Grootverdiener: Zlatan Ibrahimovic
Grootverdiener: Alessandro Del Piero
Grootverdiener: Ruud van Nistelrooy

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Schenken: hoe zit dat met de belasting?
Officiële vrije dagen en verlof
Loonstrook 2014 - Uitleg en overzicht
Tips voor invullen van de aangifte
Loonstrook 2013


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet