Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Heb jij al belastingaangifte gedaan?

Auteur: Miss Money woensdag 27 maart 2013
De tijd voor belastingaangifte begint weer te dringen. Van alle 8,2 miljoen mensen die aangifte moeten doen, hadden woensdag 26 maart 5,6 miljoen hun aangifte al ingevuld. Dit is meer dan vorig jaar rond deze tijd. Toch moeten nog steeds 2,6 miljoen mensen dus hun aangifte invullen. De aangifte over 2012 moet vr 1 april 2013 binnen zijn bij de fiscus. Met het paasweekend in het vooruitzicht, wordt de tijd dus krap.

De belastingaangifte is voor veel mensen geen geliefd klusje, dus schuiven velen het voor zich uit en gaan dan in het laatste weekend nog snel aangifte doen. Gevolg: stress want waar lagen alle benodigde papieren ook weer? Ik loop er zelf elk jaar ook weer tegenaan dat het toch wel handig was geweest als ik alle papieren voor de belastingaangifte bij elkaar had bewaard. Dat scheelt een hoop zoekwerk. Dit jaar, heb ik daarom vooruit gedacht en de aangifte expres wat eerder ingepland.

En uiteindelijk valt het aangifte ook eigenlijk altijd wel mee. Zeker met de vooraf ingevulde aangifte waarin je alleen nog maar hoeft te controleren of de Belastingdienst alles goed heeft ingevuld en waar nodig nog even enkele correcties of aanvullingen hoeft te doen.

Ga je het toch niet redden om tijd aangifte te doen? Dan kun je nog uitstel aanvragen. Het is wel belangrijk om dit voor 1 april te doen, anders loop je het risico een boete te krijgen. In de meeste gevallen krijg je dan uitstel tot 1 september 2013. Laat je je aangifte invullen door een adviseur of belastingconsulent? Dan kan deze voor jou uitstel aanvragen.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Alleen een aanvullende verzekering afsluiten
Hoger eigen risico zorgverzekering - Wel of niet?
Opbouw zorgpremie Waarom de premie daalt
Gaan de spaarrentes weer omhoog?
100.000 euro schenken


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financile nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet