Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

MisterMoney.nl Ė Sparen. Over deze vergelijking

De wetgever (AFM) streeft naar transparante financiŽle markten. Vergelijkingssites maken hier ook deel van uit. Als onderdeel van deze transparantie dient de consument zicht te hebben in:
- Welke informatie wordt op de vergelijkingssite aangeboden
- Wat wordt er wel en wat wordt er niet vergeleken en hoe komt de vergelijking† tot stand
- Hoe wordt de aanbieder van de vergelijking beloond voor het aanbieden van de vergelijking

Op deze pagina vind u alle informatie over de diensten welke MisterMoney.nl verleent en de spaarproducten in het bijzonder.

Welke diensten en producten biedt MisterMoney.nl aan
MisterMoney.nl is een onafhankelijke informatie en vergelijkingssite op het gebied van o.a. spaarproducten. Naast spaarproducten biedt MisterMoney.nl ook vergelijkingen en informatie aan op het gebied van Hypotheken, Kredieten, Schade- en risicoverzekeringen.
Op deze pagina wordt informatie gegeven over de vergelijking van spaarproducten op MisterMoney.nl. Op MisterMoney.nl worden zowel particuliere als (klein) zakelijke spaarproducten vergeleken. Voorbeelden van deze producten zijn Spaarrekeningen met en zonder beperkingen, spaardepositoís, spaarrekeningen voor (klein) kinderen en bankspaar producten.

De consument kan op MisterMoney.nl de aangeboden spaarproducten met elkaar vergelijken. De consument† maakt zelf, op basis van de door hem / haar ingevoerde gegevens en de daarbij horende resultaten een keuze voor een aanbieder en/of product.
MisterMoney.nl werkt samen met een aantal financiŽle partijen om de consument de mogelijkheid te bieden het spaarproduct ook direct te kunnen openen. Deze samenwerking geldt echter niet voor alle marktpartijen. Het bestaan van een samenwerking heeft echter geen enkele invloed op het resultaat van de vergelijking. Indien er een samenwerking bestaat tussen MisterMoney.nl en een aanbieder van een spaarproduct en de consument kiest ervoor het betreffende product te willen aanvragen, wordt de bezoeker naar de website van de aanbieder doorverwezen. Het aanspreekpunt vanaf het moment van aanvragen is de productaanbieder.

Adviesvrij

MisterMoney.nl geeft geen persoonlijk advies. De resultaten van de vergelijking zijn gebaseerd op de gegevens welke door u worden ingegeven. Omdat wij geen persoonlijk advies geven bent u zelf verantwoordelijk voor de aanbieder- en productkeuze. Wij wijzen u er nadrukkelijk op, dat wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor door u gemaakte keuzes. Draag er zorg voor dat de ingevoerde gegevens volledig en correct zijn, dit is in uw eigen belang.

Beloning
MisterMoney.nl
is een vergelijkingssite. De informatie alsook de vergelijking is voor u als consument gratis.
MisterMoney.nl ontvangt uitsluitend een beloning van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als u een product via MisterMoney.nl heeft afgesloten of doorklikt naar de website van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Hoe komt de vergelijking tot stand

Op
MisterMoney.nl worden spaarproducten met elkaar vergeleken. De resultaten van deze vergelijking zijn gebaseerd op de actuele aangeboden rentevergoeding. Productkenmerken en beoordelingen maken geen deel uit van de vergelijking en hebben geen invloed op de uitkomst van de vergelijking. MisterMoney.nl vergelijkt uitsluitend op de huidig geboden rente.

Hoe volledig is de vergelijking

MisterMoney.nl
is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiŽle instelling een aandeel, zeggenschap of invloed heeft op de resultaten van de vergelijkingen en berekeningen. Wij streven er hierdoor ook naar alle aanbieders en producten op te nemen in het productoverzicht. Het kan voorkomen dat een product niet opgenomen wordt in de vergelijking. Dit kan meerdere oorzaken hebben:
- Het product is identiek aan een reeds opgenomen product. Het originele hoofdproduct wordt dan opgenomen.
- De gegevens van het product worden door de aanbieder van het product niet ter beschikking gesteld.
- Het product† bestaat nog wel, maar wordt niet meer aangeboden. In dit geval wordt dit product ook niet opgenomen in de vergelijking.

Er geldt ťťn basisvoorwaarde voor opname in de vergelijking. De aanbieder van het product dient te vallen onder het EU en/of het Nederlandse Deposito garantiestelsel.


MisterMoney.nl en de AFM, Kifid en de KvK
MisterMoney.nl heeft als onderdeel van MisterMedia een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12017732

MisterMoney.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 17193942

Indien u een klacht heeft over de inhoud van de productovereenkomst, dient u dit te richten aan de betreffende aanbieder. Indien uw klacht door de aanbieder niet naar uw tevredenheid wordt opgelost kunt u zich richten tot het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid).

Indien u een klacht heeft over de dienstverlening van MisterMoney.nl kunt u zicht richten tot MisterMoney.nl. De behandeling van elke klacht zal geschieden middels onze klachtenprocedure.

MisterMoney.nl is aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.012977

Uw privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vindt u in ons privacyreglement.


Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat u ook mag schenken aan uw schoonzoon of -dochter?
Wist u dat de advieskosten voor uw hypotheek meestal aftrekbaar zijn?
Wist u dat een gezamenlijke spaarrekening ook interessant kan zijn voor vriendengroepen?