Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

De werk, inkomen en levensverzekering

Werk en inkomen. Twee woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je hebt verschillende soorten werk en inkomensverzekeringen. Zo is er de levensverzekering, de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de gouden handdruk verzekering. Deze verzekeringen kunnen er voor zorgen dat als je bijvoorbeeld ontslagen wordt of arbeidsongeschikt raakt toch een vorm van inkomen hebt. Op de volgende internetpagina's vind je belangrijke informatie over deze drie verzekeringen en krijg je nog wat nuttige tips mee als je een dergelijke verzekering wilt afsluiten.

Gouden handdruk - Heeft iedereen die ontslagen wordt recht op een gouden handdruk of is dit alleen weggelegd voor mensen met een topsalaris? Op deze internetpagina vind je belangrijke informatie over deze vergoeding en beantwoorden we veel vragen hierover. Daarnaast enkele nuttige tips voor als je ooit een gouden handdruk krijgt.
Overlijdensrisicoverzekering - Op deze interpagina beschrijven we wat de overlijdensrisicoverzekering inhoudt, hoe het werkt, waar moet je op letten bij de aanschaf alsook de voor- en nadelen. Daarnaast hebben we een aantal nuttige tips over deze verzekering.
Arbeidsongeschiktheidverzekering - Deze verzekering vult je inkomen aan tot een bepaald niveau, zowel bij volledige als gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Op de volgende pagina's vind je belangrijke informatie over de arbeidsongeschiktheidverzekering, de voor- en nadelen en enkele handige tips.
Levensverzekering - Dit soort verzekeringen wordt altijd afgesloten op de gezondheid van een persoon. De levensverzekering keert uit op het moment dat jij (de verzekerde) komt te overlijden of op een afgesproken datum. Op de volgende pagina's vind je belangrijke informatie over de levensverzekering, de aanschaf daarvan, mogelijke alternatieven en tips.
Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat een ongevallenverzekering geen overbodige luxe is?
Wist u dat het eigen risico in 2014 omhoog gaat naar 360 euro?
Wist u dat het niet zeker is dat de zorgpremies komend jaar omlaag gaan?