Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Lenen met BKR-code

Auteur: Mister Money donderdag 20 december 2012
Sinds de aanvang van de kredietcrisis zijn leningverstrekkers steeds terughoudender geworden. Hierdoor is het voor mensen met een negatieve BKR-code haast onmogelijk geworden om een lening af te sluiten.

Voor de kredietcrisis richtten verschillende commerciële partijen zich speciaal op mensen met een negatieve BKR-code. Tegen een hogere rente konden consumenten in bepaalde gevallen alsnog een lening of zelfs een hypotheek afsluiten.

De crisis op de financiële markten heeft hier een einde gemaakt. Kredietverstrekkers zijn momenteel een stuk terughoudender met het verschaffen van leningen. Vandaag de dag is het zelfs voor mensen die niet in het bezit zijn van een negatieve code erg lastig om een lening los te peuteren bij de bank.

Mini-lening
Mensen met een negatieve BKR-code kunnen nog wel een mini-lening afsluiten. Maximaal kan er 750 euro geleend worden. Een mini-lening kan hierdoor zeer aantrekkelijk lijken, maar is dit zeker niet. Deze leenvorm brengt namelijk zeer hoge kosten met zich mee. Wie bijvoorbeeld 200 euro leent, moet rekening houden met 50 euro aan behandelingskosten. Het totale geldbedrag (inclusief de kosten) dient binnen een periode van een maand weer terugbetaald te worden. De kosten bedragen maar liefst 25 procent van het totale leenbedrag.


97 reacties verbergen

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google 


Reacties:

Naam: halil yolcu
Bericht: ik heb een bkr codering heb een vaste baan kunt u my daarby helpen

Naam: MisterMoney
Bericht: Als het een negatieve BKR-codering betreft, is daar weinig aan te doen. Uw vaste baan ten spijt. Probeer zo snel mogelijk alle betalingsachterstanden in te lossen. Loopt u krediet door deze aflossing af, dan krijgt u van het BKR een herstelcode. Ook een herstelcode blijft tot vijf jaar na dato staan, maar geldverstrekkers zijn dan wellicht coulanter dan bij een achterstandscode.  
 
Mocht je het idee hebben dat er bij het BKR een fout is gemaakt, dan kun je een overzicht van de vermeldingen daar of bij elke willekeurige bank aanvragen. Voor meer informatie hierover zie het artikel: Problemen met lenen door BKR.

Naam: toto
Bericht: ik wou graag weten waar ik dit soort verstrekers kan vinden. ik wil ook een hypotheek, maar krijg er geen door mijn bkr.  

Naam: Miss
Bericht: Ik vroeg me af of er ook een lijst van wel betrouwbare financiers is voor het geval dat je wilt lenen met een negatieve BKR-code... Of dat iemand me kan helpen aan bedrijven die dat doen...

Naam: breggina
Bericht: wij hebben in de wsnp gezeten omdat het niet goed afliep met onze zaak kunnen wij in de toekomst weer in aan merking komen voor een hypotheek

Naam: b.rebic
Bericht: ik heb wat problme daar voor ik wil lenen als dat kan met BKR

Naam: bakker
Bericht: 10000

Naam: Farhad
Bericht: Dag,  
Ik heb drie bkr codering en ik heb echt hulp nodig.  
Ik heb vast baan en mijn bruto jaarsalaris is 23000€.  
Ik hoor graag van julie bedankt.

Naam: ik
Bericht: kunt uw mij instanties geven die wel lening verstreken met bkr codering

Naam: r+w
Bericht: ik snap helemaal niets van lenen met BKR het is allemaal nep reclame want zelfs als je een herstelcode hebt en alles al in 2002 afbetaald hebt en geen schuld of leningen hebt lopen wordt je nog afgewezen,zelfs als je zelfstandig ondernemer bent tel je niet mee.als je vraagt om verstrekkers die je wel toe laten krijg je allemaal links met de zelfde aanbieders die je al hebben afgewezen of ze zijn weer een onderdeel van b.v DSB bank etc je krijgt gewoon nee te horen. geloof me maar je kan pas lenen als er helemaal niets meer staat bij het BKR, je geen zelfstandig ondernemer bent en minstens een vaste baan hebt! en waar ze dat op baseren mag je mij vertellen want bij een werkgever ben je ook niet meer zeker want als die gaat reorganiseren sta je met een oprot premie op straat. dus lieve mensen die net als ik geld willen lenen, je maakt geen kans al die leenaanbieders zijn lokkertjes om hun site te bezoeken met als resultaat afwijzing.

Naam: ?
Bericht: hallo  
 
ik heb een vraagje ik wil graag een lening afsuiten om mijn kleine schulden in te lossen zodat ik nog maar een bedrag hoef te betaalen wat kleiner is want zo gauw er iets tussen kom raak je al weer verder verder  
maar jha niemand die ons daarbij help van banken omdat je bkr hebt  
 
weet uw een bank instelling die betrouwbaar is?  
kunt uw mij dat laten weten  
want zo kunnen niet alleen ik maar meerder mensen niet verder met hun toekomst tewijl het messchien om een bedrag gaat van niks  
 
met vriendelijk groet ?

Naam: A.Jabbar
Bericht: geachte heer/mevrouw 10-02-2007 ik heb BKR-codering 12.000 euro schuld ik kan namelijk geen nieuw bankrekening openen of iets in termijn kopen want bkr registratie heb ik kunt u graag daarbij helpen alvastbedankt

Naam: broek
Bericht: Als je negatieve BKR-codering heb,kan je altijd nog bij de stadsbank in jou gemeente.WWW.GKB.NL.

Naam: titulaer
Bericht: ik heb een bkr code mijn vraag is wat voor betrouwbare kredietverstrekker er is voor een lening met bkr code met vriendelijke groet

Naam: a.abdo
Bericht: hallo ik ben sids 7des 2006 begonen met eigen zaak ik heb bkr een mijn vraag kunt u mijn helpen om geld te lenen voor die zaak bedankt.

Naam: nooren
Bericht: aanvraag gedaan maar ik heb maar 2.500 schuld maar ze kunnen mij nog steeds niet helpen.  
allemaal NEP lenen met BKR

Naam: Annet
Bericht: Zijn er betrouwbare krediet verstrekkers, als je geen schulden hebt maar wel een bkr notering.

Naam: N.kumar
Bericht: ik heb 4 BKR coding en een vaste pertime baan. kan ik bij uw 5000 euro lenen?

Naam: willie
Bericht: ik hrb een bkr codering,en ik wil graag 5000 euro lenen.wwar kan ik terecht

Naam: swieber
Bericht: alle aanbieders die zogenaamd een krediet verstrekken met B K R codering moet je .....  
het zijn allemaal *gasten en maar lokken van bij ons kan dat en dit maar een trap kun je nakrijgen. waarom?????? het zijn een zootje verrotte gasten . ze steken je alleen maar de gek aan.  
een zeer teleurgestelde en zeer kwaad persoon

Naam: e l van de par
Bericht: nee,hoor mensen  
allemaal koeien met gouden horens wat ze beloven!  
je krijgt echt nergens een redelijke lening!  
ik heb het al zo vaak gebrobeerd,als je eenmaal schuld hebt kom je er niet meer uit

Naam: r.t
Bericht: ik probeer nu ook aan een lening te komen maar kan nergens geholpen worden  
hebben een schuld gehad maar is 3 jaar geleden helemaal ingelost en nu blijft hij dus nog 2 jaar bij de bkr staan!!  
daar heb ik dus niets aan  
wie weet iets waar ze wel leningen verstrekken met een bkr code???  
 
gr

Naam: carin
Bericht: kan geen lening krijgen met bkrcodering is allemaal valse hoop geven want je wordt toch getoetst Wil een lening afsluiten maar lukt nergens. Zelfs niet bij de gemeentelijke kredietbank

Naam: ozer
Bericht: ik heb een brk codering.ik heb een eigen huis met over waarde.

Naam: R
Bericht: Ik sta al 3 jaar geregistreerd bij bkr.Alles is destijds ineen keer ingelost maar toch blijf je staan.Een lening of hypotheek echt niet.Ik heb inmiddels 2 banen en een vast contract krijg je niet meer zo gauw.  
En het mooiste is ik kan er nog geen eens iets aan doen.  
Ik ben toen bescheten door de Hypotheker(jazeker de Hypotheker)degene die daar werkt heeft toe zijn ontslag gekregen maar ik zit er mee en kom er niet meer vanaf.  
De straf die je krijgt is nog erger dan als je een misdaad heb begaan.

Naam: sunil
Bericht: Heb een bkr-codering, maar wil graag lenen om mijn schulden af te lossen, zodat ik maar één schuldeiser heb. Hoop snel iets van u te horen.

Naam: anthony
Bericht: hoi ik ben anthony en heb een probleem ik sta geregistreerd bij bkr in tiel.. en heb een betalings achterstand niet bij een lening. maar toch wil ik die voor die achterstanden weg te werken. kunt u mij helpen

Naam: anthony
Bericht: kunt mij instanties laten zien die wel lenen met een negatieve bkr codering

Naam: soraya
Bericht: goedeavond  
ik wil graag geld lenen  
maar ik heb een negatieve bkr  
ik heb een baan dus ik kan het snel terug betalen. ik hoop dat u mij kunt helpen.

Naam: helen
Bericht: Ik zou graag geld willen lenen rond de 8000.00 euro om al mijn openstaande rekeningen in een keer te kunnen betalen.  
Maar heb een bkr codering.snik  
Zou prettig zijn als er iemand is die me zou kunnen helpen zodat ik maar een vast bedrag per maand heb die ik mag betalen.  
Wil zelfs de rekeningen opsturen zodat dat de persoon ze kan betalen. Dan weet je zeker dat er wordt betaald naar de rekeningen

Naam: Abdel
Bericht: ik heb een BKR codering en wil toch een lening afsluiten, kan dit en hoe ?

Naam: sandra
Bericht: ik zou graag n lening willen afsluiten, maar hem n bkr registratie.. waar kan dit??

Naam: dirk
Bericht: ik hep het zelf ook een bkr registratie wil ook graag lenen maar dat lukt mij ook niet door het bkr maar het mooiste ervan is dat een instansie zelf beslistd of ze met u in zee gaan zoals wehkamp of tele2 maar een lening zit er niet in dus wie er een oplossing weet dan hoor ik her graag

Naam: Atmoredjo
Bericht: ik een bkr codering en hebt een vaste baan mijn codering loopt tot week 43 ben ik er vanaf.maar mijn hiusgenoot heef wel een codering kan ik wel lening krijgen.maar mijn huis genoot gaat binnen kort verhuizen.kunt u mij daarbij helpen.

Naam: De Noorman
Bericht: Met BKR is het heel moeilijk om aan geld te komen er zijn banken die het wel doen en vertrouwd zijn heb ervaring mee , maar zen gaan maar echt tot een A3 codering en nu is het ook zo dat de nederlands banken liggen te kampen met het geen wat in America afspeelt en heeft de Nedrelands Voorschots bank hun kraan dicht gedraait voor mensen die BKR hebben.  
 
De beste banken die betrouwbaar zijn en waar je michien toch kans hebt is : SPARCKS en HYPOHOME .  
Zou zeggen probeer het eens je weet maar nooit.

Naam: yalcin cortuk
Bericht: ik heb een bkr 4 heb ee werk met contrakt kunt u mijn helpen alstublieft

Naam: gotcha
Bericht: hallo  
 
ik wil graag geld lenen maar heb bkr codering bij welke bank kan ik geld lenen

Naam: H.Melouki
Bericht: hello,  
Ik wil 5000 euro geld lenen,  
maar omdat ik sta bij BKR Codering mag ik niet eens geld lenen, terwijl ik heb alle mijn schulden afbetaaldt,  
kunt u alstublieft mij helpen  
 
Alvast bedankt.

Naam: jordy
Bericht: ik heb een bkr codering  
heb wat schulden en wil die door midel van een lening af betalen  
is dat mogelijk..?  
heb een baan maar geen vaste baan..

Naam: meuwissen jag
Bericht: hallo,ik hebb een bkr code,ik hebb vast inkommen,ik wil mijn schulden (7000,00)aflossen.wem kan mij helpen?groetjes meuwissen jag

Naam: kees
Bericht: kunt uw mij instanties geven die wel lening verstreken met bkr codering

Naam: rais
Bericht: hallo  
ik heb een schuld van 7000euro kan bkr mij helpen want ik krijg geen oplossing

Naam: maryan ali omar
Bericht: ik will 2000 lenen kan dat

Naam: Naat
Bericht: Beste mensen, doe eens even gewoon. Je gaat toch geen geld lenen als je al in de schulden zit? Zoek hulp bij de aflossing, je kunt ook een minnelijk traject in. Ga vooral niet naar Sparck of Hypohome of dat soort praktijken, kom je nog dieper in de problemen. Ik snap het, het is allemaal lastig, maar geef het uit handen.

Naam: Willem
Bericht: Hallo,  
 
Ik zou graag €4500,= willen lenen maar heb helaas zoals velen hier een BKR codering. Bij verschillende kredietverstrekkers ben ik al afgewezen door één of andere vage reden.. allemaal lokkertjes en niks presteren!  
 
Weet iemand waar ik terecht kan waar ik e.v.t wel een kans maak?  
 
Ik heb een vast contract in de spoorsector. Ik hoor graag van jullie.

Naam: y.e
Bericht: ik wil gled lenen met 5 bkr  
ik heb eenmanzaak ik wil 20000 euro lenen.

Naam: jellie
Bericht: ik een alleenstaande mama met bkr wil graag een bedrag van 500 euro lenen. wie en wat kan ons helpen?

Naam: bianca
Bericht: hallo, ik wil graag een lening van 4000 euro maar sta bkr waar kan ik dat het beste doen. Kan iemand mij helpen?

Naam: Intrum justitia Incasso bureau
Bericht: Zitten jullie zoveel in de problemen?. dat kan iedereen wel eens en wil je tog lenen? dat kan. Ga naar de maatschapelijke werk. daar betalen ze jou schulden in 1x. en jij betaalt rustig in termijnen terug als je het niet terug zou betalen en zoals. laat betalen. kom je op het 6 bkr codering dat je levenslang geen leningen krijg, met vriendelijke groeten intrum justitia incasso bureau

Naam: Patrick j
Bericht: Nou,mijn naam is ten onrechte gebruikt bij 2 verschillende banken om leningen af te sluiten,en dat alles door mijn pa,een deel is weg gescholden,maar een ander deel blijf ik terug betalen,ik vind dat ze bij sommige mensen een lening moeten geven zodat die mensen ook weer verder kunne  
 
Ben al vanaf mijn 18de geld terug aan het betalen waarvan ik geen cent gezien heb...  
 
Nee maar mensen geld lenen, zodat ze later misschien een bkr code krijgen,daar helpen jullie wel aan mee, maar zorgen dat mensen weer normaal kunnen leven nee dat ziet er helaas niet in maja MvG Pat

Naam: !!!
Bericht: Hallo,  
 
Ik ben een allenstaande moeder die een negatieve bkr codering heeft. Ik heb geldaanbieders die zeggen dat je geld kunnen lenen met een bkr ingeschakeld, het is allemaal niet waar. Je wordt gewoon afgewezen. Zelfs bij je eigen bank kan je niet rood staan of een lening aanvragen voor een kleinbedrag. Ik betaal nu jaren af zodat ik niet bkr geregistreerd sta en dan nog zit je voor 5 jaar vast. ik vind het jammer dat ze je geen kans geven ondanks dat je finncacieel vooruit bent gegaan of het beter doet. Het lijkt wel of ze je als een crimineel of fraudeur beschouwen en voor altijd op de zwartelijst staat.  
 
Met vriendelijke groet,  
 
Teleurgestelde mevrouw

Naam: aab
Bericht: Goedag mensen  
 
Jullie zoeken alleen maar meer problemen .Als je al geen regelingen kan treffen met je schuldeisers dan hoef je ook niet bij zulke banken aan te kloppen.  
 
Ga gewoon naar mensen die er verstand van hebben . Jullie hebben het alleen over bedragen van € 5000 daar is geen ene bank mee blij als je een bkr code heb staan . Ik weet dat omdat ik ervaring mee heb EN mensen ken die zelf bij een bank werk . Ik heb ook een bkr codering en die kunnen mij niet helpen . Dus geloof deze onzin NIET en probeer er zelf uit te komen.  
 
Veel sterkte en succes in de toekomst.

Naam: rene
Bericht: ben 6 jaar geleden met mijn ex uit elkaar gegaan huis verkocht etc er zijn toen schulden over gebleven ben toen in de schuld sanering terecht gekomen hier door ben er nu 2,5 jaar uit en wil een lening af sluiten voor nieuwe meubels en een auot te kunnen kopen waar vindt ik krediet verstrekkes die dit wel aan durven gaarne reactie en eventueele adressen of site met vriendelijke groeten rene

Naam: taro
Bericht: een lening krijgen met bkr codering ? das een goeie. wij zijn bezig om een huis te kopen de hypotheek alles was rond behalve die ene lening die nog omgezet moet worden daar betaal ik per maand 545,00 voor dit moet maximaal 375,00 worden per maand er is geen enkele bank die voor mij die lening om wil zetten ik heb in 2003 week 20 een a codering onterecht gekregen en in week 24 de herstelcode ik kan bewijzen dat de codering onterecht is want alles is toen via een rechter gegaan en ik heb toen gelijk gekregen maar ondanks dat blijven de coderingen staan en is er geen enkele bank die mijn lening om wil zetten dus al die reclames over lenen met bkr codering is pure onzin

Naam: Debbie
Bericht: mijn vriendin heeft een negatieve bkr codering maar heeft via amstelgeld wel een lening kunnen afsluiten, hun regelen dat bij ene bank, de lening loopt nu via interbank. Je betaalt wel een hoge rente maar dat is dan je eigen keus. Dus soms kun je wel lenen met een negatief bkr. Hoop dat ik hier iemand mee help. mvg debbie

Naam: mel
Bericht: ik wil een lening aan vrragen om mijn bkr schulden te kunnen betalen dat alles in 1 pakket zit hoe kan dat zodat het allemaal wat dragelijker word vaak word je overal afgewezen

Naam: nana
Bericht: ik heb ook een bkr codering  
 
ik kan nergens een lening aanvragen kunt u mij daar helpen kan geen kant meer op en heb schulden die ik niet zo maar kan aflossen

Naam: brahim
Bericht: Dag,  
Ik heb bkr codering en ik heb echt hulp nodig.  
Ik heb vast baan en mijn bruto jaarsalaris is 29000€. ik heb schulden die wil ik graag aflossen  
Ik hoor graag van julie bedankt.  
 

Naam: Ellen
Bericht: Ik wil graag 7500 euro lenen maar er is geen bank die je wil helpen.

Naam: glossy
Bericht: Goedendag,  
Ik ben sinds enekele weken samen met mijn partner druk bezig met een hypotheek. Nu blijkt mijn partner een bkr met a2 codering te hebben door een telecom bedrijf. We hebben dit bedrijf (aangezien ze je niet telefonisch te woord willen staan) een mail gestuurd omdat de registratie in december afloopt. We hebben inmiddels een mail terug dat de registratie door coulance wordt verwijderd, maar nu 2 weken verder staat de registratie er nog steeds op. Iemand hier er ervaring mee, en is de mail de wie hebben ontvangen van hen ook genoeg bewijs voor een hypotheekverstrekker.  
p.s we willen niet wachten tot december aangezien ons droomhuis dan inmiddels verkocht zal zijn.  
Alvast bedankt

Naam: wetters
Bericht: ik heb een bkr toetsing en ben al met een schuldinstantie bezig voor mijn financiele situatie zo snel mogelijk weer op positief niveau te krijgen. Ik zou graag een lening willen opnemen zodat ik van mijn schuldeisers afben en dat ik nog maar bij een instantie een schuld heb lopen. Weet niet meer hoe en waar ik zelf een lening kan aanvragen. Zou u mij hier over kunnen berichten,met vriendelijke groet S.W

Naam: Kishan
Bericht: Ik heb een BKR a2 codering (telecom) die begin 2009 afbetaald is en hersteld is. Nu wil ik een woning kopen maar dat lukt niet echt bij de normale bank. Ik heb 2 vaste banen. Kan iemand mij helpen?  
 
Mvg,  
 
Kishan

Naam: robin hood
Bericht: ik zoek een lening van 12.500 euro om mijn schulden af te lossen. Heb een ziektewet uitkering en het water staat mij tot de lippen

Naam: nino
Bericht: goedendag  
 
ik heb een negatieve bkr notering, maar ik wil wel een bedrag van 2000,- euro lenen voor een auto. die heb ik hard nodig, want ik wil ook werk kunnen aannemen buiten mijn woonplaats. bij wie of waar kan ik terrecht om dit bedrag te lenen? t is geen groot bedrag, t moet toch wel ergens kunnen? mijn mailadres is rachani949698@live.nl

Naam: mijschit
Bericht: ik vroeg me af komt het ooit nog goed met aldeze mensen die door de staats toe standen naar de kloten zijn geholpen en warom moet je aan een bank betalen die naar de gloten is gegaan door puure oplichting en bedrog (DSB) warom moet ik mijn cz schuld betalen als hun 600 mil vergokken in een ander land ? dus douw je lening maar in je reet

Naam: fr
Bericht: heb bkr codering en heb alles al geprobeert nee sorry bkr krijg je te horen keer op keer wil de schulden die er staan nog afbetalen beter een een lening dan hier een beetje en daar een beetje wat te doen en waar kan je met bkr lenen je kan het hele internet afscheumen en je met bkr geen probleem dat is allemaal niet waar wand je krijgt het niet wel atverteren lenen met bkr aan me kont voor die banken die zo adverteren lenen met bkr

Naam: Mark
Bericht: Wie o wie kan ons helpen...  
wij hebben een BKR registratie gekregen en deze gaan ze wel Herstellen maar hij staat wel voor 5 jr. Wij hebben c.a. 3000 euro nodig. Wie kan en wil ons helpen. samen verdienen wij 3200 euro per maand

Naam: salim
Bericht: ik wil lening met BKR helep mij

Naam: Liek
Bericht: Hallo,  
 
Ik hoop da iemand mij kan helpen met een aan geldverstrekker. Heb ook een codering bij het bkr, kan dus geen lening krijgen. Heb er echt 1 nodig om alle kleine schulden af te betalen, zodat we er dan nog maar 1 hebben.  
Alvast bedankt!!!!  
 
Liek

Naam: Ivnov
Bericht:  
Ik geld nodig. Bkr tekeningen heb ik allemaal onterecht. Mijn auto is niet meer rijden. Daarom 5000 nodig. Ik betale terug binnen jaar.  

Naam: b
Bericht: De enigste bank die je wel aan neemt ondanks BKR is de ASN bank.Je mag dan wel niet rood staan.Reageer nie top aanbieders op marktplaats die zogenaamd mensen leningen verstrekt ondanks BKr.Dat zijn oplichters die misbruik maken van het leed van de mensen.Zelf die minileningen verstrekkers zijn een stelletje hufters die niks om jullie geven en alleen aan hun eigen beurs denken

Naam: vos
Bericht: ik wil iedereen waarschuwen voor zo een minilening klink heel leuk maar als je 300 euro leent mag je er 518 terug betalen wel erg veel

Naam: BKR-CONSULT
Bericht: Dat je een negatieve bkr codering hebt, wil niet zeggen dat je er vijf jaar aan vast zit. Uit ervaring kan ik spreken dat het bkr consult mensen helpt die een negatieve bkr codering hebben. Zij zetten deze codering om in positieve zin. Dit traject duurt gemiddeld 4 tot 8 weken. Slaginspercentage is 81%, dus 4 op de vijf keer lukt het. Wel moet je er een kleine bedrag aan borg betalen maar dat krijg je terug als alles is gelukt. Dan kun je weer gaan lenen en geld die vijf jaar niet meer.Om je hiervoor aan te melden ga naar www.geenleningddoorbkr.com. Laat je gegevens achter en zij bellen u meteen terug! Het is het proberen waard mensen, want vijf jaar lang met een bkr codering zitten is geen pretje.

Naam: gerrit
Bericht: ik heb een vaste baan bij IEDERZ.ik wil 500 euro lenen.ik heb eeb bkr registratie.ik betaal dit direct terug met mijn vakantie geld.heeft u meschien een optie.dank u

Naam: Waarom ?
Bericht: Waarom zijn geldverstrekkers zo gemeen om te adverteren met aanbiedingen van leningen voor mensen met een bkr codering ( let wel geen bkr notering ).  
Adverteer als je dit kan waarmaken voor deze mensen.  
Kun je dit niet houd je dan buiten adverteren van deze blijmakertjes.  
Deze mensen zitten in de shit en willen graag lenen of een hypotheek.  
Het is niet fijn om steeds een teleurstelling te krijgen door een afwijzing.  
Die BKR hebben ze zelf verdient maar ach wie maakt er geen fouten .  
 
Liefs en sterkte die hier mee bezeg zijn

Naam: aaa
Bericht: Goedendag  
 
Als eerste wat er gemeld word aan de bkr ben i ker niet mee eens.ik wil een lening afsluiten en dan hoor ik in eens van jah je staat in bkr geregistereerd.ik vroeg me af door wat door een creditcard en rood staan.ik vind gewoon boelshit dat je voor zulke dingen in bkr staat.Nu heb ik een grote probleem ik wil graag 15000 euro lenen voor me bruilofd maar 2 x geprobeerd en afgewijzigd.  
 
Weet iemand waar ik het kanb lennen.ik heb 1 jaar contracht met een bruto salaris van 2500 vaak is het wat meer en ik krijg vast contract.

Naam: abj vd bosch
Bericht: wij hebben een kleine codering over een credit card wat al 4 jaar geleden is afgelost het bedrag in een keer,deze achterstand is opgelopen door mijn ex=vrouw wat ik voor haar betaald heb, moet ik hier nou nog voor boeten na 4 jaar.ik heb al jaren een nieuwe relatie en we willen iets nieuws opbouwen,krijg ik nog een kans.graag antwoord terug.telefoonnr 040-2834182

Naam: Lenen met bkr toetsing
Bericht: Toch is het vaak nodig om te lenen met een negatieve BKR notering. Op deze site kun je meer vinden over [URL=”http://www.lenenmetbkrtoetsing.org”]lenen met bkr toetsing[/URL]

Naam: Tim
Bericht: Ik wil een bod uitbrengen op een huis samen met mijn vriendin en kom er achter dat deze in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad bij haar GSM abbonnement.  
Ik ben dus bang dat we geen bod kunnen doen, ookal heeft de financieel adviseur hier niet naar gevraagd (hypotheek adhv ons beider salaris) en we volgens hem pas ingaan op financiële details als het bod geaccepteerd is.  
Hoe zit dat? Ik heb zeker geen neg. bkr registratie.  
 
Mvg  
 
Tim

Naam: Theo
Bericht: mensen laat je toch niet in de luren leggen door al die verzinsels van de internet banken die zeggen dat je met BKR notering geld kan lenen. oplichters zijn het , als je voor 5 jaar een notering hebt staan kom je in die 5 jaar nooit aan geld via die instellingen. Die grappen makers die zeggen je BKR notering wel even te wissen zijn ook alleen maar op je centen uit. je moet gewoon die 5 jaar uitzitten en dan pas kan je je weer in de schulden steken, of dat verstandig is is de vraag , de BKR notering stond er ook niet voor niets. Die gasten die reclame maken met lenen et BKR zouden voor de reclame code commissie gesleept moet worden. Allemaal onzin dat je met een BKR geld zou kunnen krijgen. Ga eens praten met je eigen bank, dar waar je salaris binnenkomt, als je al kans maakt heb je daar de grootste kans,

Naam: m. de dobbelaere
Bericht: zijn er kredietverstrekkers die wel benul hebben van wat een code 2 betreft, dit is namelijk geen A2, dus geen achterstandscodering. Door gedwongen verkoop woning na relatiebreuk is de kleine restschuld kwijtgescholden door de nhg. 1 van de voorwaarden was hiervoor dat er nooit geen achterstands mag zijn geweest. echter nu krijg ik steeds een afwijzing omdat men blijkbaar het verschil niet kent tussen codering 2 en A2. Zijn er dus kredietverstrekkers die dit wel doen.

Naam: Wij
Bericht: Hoi,  
Ik heb een vaste baan en in 2007 heb ik een schone lei gekregen van WSNP. Ik sta nooit meer rood, maar nu heb ik ca € 800,- snel nodig ivm defecte witgoed en gecrashte computer. Kunt u mij helpen?  

Naam: ries
Bericht: Ff serieus mensen,  
Ik snap dit niet, geld lenen voor witgoed enz, koop een tweedehands toestel oid.  
Als je al krap zit,ga dan niet lenen... Dan blijf je problemen houden zitten.  
Een goede investeren lijkt mij een hersen transplantatie voor de simpele geld leners.

Naam: trucker
Bericht: zelfs als je schuld meer hebt word je afgewezen , ik heb ooit een probleem gehad ivm scheiding maar ik heb mijn schuld sfbetaald het is inmiddels 10 jaar geleden ik heb een vaste baan iternationaal vrachtwagen chauffeur dus wel aardig loon maar ik word toch overal afgewezen ik hoop diep uit mijn hart dat alle die banken kapot gaan dat we niet meer afhankelijk zijn hun ik zie graag alle die bankiers bedelen

Naam: aumoge
Bericht: Hallo ik moet even mijn ei kwijt. Al die reclame voor snel geld lenen is een wassen neus. Wij kunnen volgens hun berekeningen rond de 40000 euro lenen, wij hebben maar 25.000 nodig voor onze zaak. De banken zitten op slot dus zoeken we een andere weg, maar elke keer dat we een offerte aanvragen is het binnen een minuut afgewezen, wij hebben geen bkr dus rara hoe kan dat? Nou ik zal u vertellen ze doen een postcode check en wat er bij ons speelt is dat mijn ex ons adres heeft gebruikt en daar twee bkr noteringen op heeft laten ontstaan nadat hij hier niet meer woonde en denk nu niet dat deze er zomaar vanaf worden gehaald toen ik daar in het begin van dit jaar achter kwam en met de bkr registratie hier over contact heb gehad ben ik behoorlijk onbeschoft te woord gestaan en er wordt niks aangedaan, ik moet er maar achter zien te komen waar die registraties van zijn en dan die bedrijven benaderen om deze te laten verwijderen, ze denken toch niet dat mijn ex mij dat gaat vertellen en opvragen kan ik ook niet. Tja dus door een ander raken wij zo ook in de problemen, banken die niet mee willen werken, kredietverstrekkers die niet verder zien dan hun neus lang is, Lang leve het digitale tijdperk, nee laat u niet verleiden want het is allemaal onzin. wat nou zorgmaatschappij, wel miljarden naar het buitenland die we nooit meer terug zien maar de eigen burgers mogen het zelf maar uitzoeken,

Datum: 20-7-2013 18:29:11
Naam: kockelkorn
Bericht: Geachte mensen  
Ik heb ook door een echtscheiding in het wsnp gezeten,en ben ernu 1,5 eruit heb natuurlijkl een negat.code bij BKR.  
Ik vind het niet normal omdat er crisis is wij wel heel veel Geld aan andere landen lenen,maar voor hun eigen mensen nix kunnen betekenen,wij zijn het toch niet schuld dat wij crisis hebben.wij zijn al aan de armud grens.en vinden het niet normaal dat wij als hun eigen Volk geen kans krijgen Meer krijgen om met Negat.BKR geen lening Meer krijgen. pff ik geloof dat andere landen Meer waard zijn als wij het eige Volk. Groetjes

Datum: 6-8-2013 09:40:38
Naam: Benito
Bericht: Ik heb helemaal geen schulden, maar mijn ex heeft alles op haar geweten, maar ik word dan gestraft door een BKR omdat hun mij niet had kunnen vinden maar ben altijd in nederland geweest en altijd keihard gewerkt en altijd ingeschreven geweest in de gemeente waar ik woon. Heb van alles wat geprobeerd maar mocht niet baten. Je wordt gestraft voor iets wat je echt en helemaal niet gedaan hebt. ben echt kapot van!! Velen van ons worden gestraft door de schuld van onze exen. Hoop dat men gaat inzien dat wij ook mensen zijn die verder willen in ons leven. Zelf God straft je niet. Wij zitten met de gebakken peren!!

Datum: 25-11-2013 18:42:45
Naam: wafel
Bericht: Heb een hypotheek afgesloten net maar kan geen opstalverzekering,inboedelverzerkingen afsluiten vanwege credit hoe kan dit ?

Datum: 2-1-2014 13:28:02
Naam: syl
Bericht: Ik heb geen bkr noteringen en word afgewezen op het feit dat ik nog nooit een lening heb gehad en heb zelfs een hypotheekvrij huis. Waar zou ik wel kunnen lenen?

Datum: 6-3-2014 14:54:59
Naam: negatiefe bkr -pech gehad
Bericht: ik zou nooit iemand met een negatieve bkr code geld lenen . en weet je waarom ? omdat als je je betaal verplichtingen niet na komt waarom zal je ze met een nieuwe lening wel nakomen ?....dus ! gewoon sparen hier en daar beetje dealen of heel hard werken

Datum: 6-3-2014 15:01:21
Naam: lenen en nooit terug betalen
Bericht: nooit geld lenen aan mensen met negatieve bkr code die betalen NOOOIT terug  
mensen met negatieve van minimaal 3 bkr mogen nooit meer een lening krijgen  
ga gewoon hard werken en zuinig leven en dan heb je ook geld zonder rente

Datum: 11-4-2014 15:49:31
Naam: FokDat
Bericht: Reactie op hierboven ^^  
 
Sommige zijn t niet zelf schuld maar worden wel erop afgerekent.  
En raar maar waar DEURWAARDERS kunnen loonbeslag leggen maar een lening verstrekker kan geen regeleing treffen op z'n manier.Zeker weten betaald worden is dat zo moeilijk.  
En ja ik zoek ook een lening onverstandig.? nee ik betaal nu 700 euro aan deurwaarders net of ik niet 300 aan een lening kan of wil betalen. Met die lening ben ik ineens van alles af en kan zelfs 400 euro pm sparen om eventueel extra aftelossen. Ben zelf door t uwv in de problemen gekomen, wet poortwachter, ik heb r ook niet voor gekozen. Maarja ga nu maar schuldhulp in en zit dan nog wel 8 jaar aan mn bkr was, mn toekomst is zooo mooooi.

Datum: 11-3-2015 21:00:49
Naam: bjanc
Bericht: Ik ben zelf altijd mijn financiele afspraken nagekomen en heb geen bkr notering. Mijn man heeft ze huis onder de prijs moeten verkopen zodoende heeft hij wel een negatieve notering. We zijn getrouwd op huwelijkse voorwaarden maar nu kan ik geen lening afsluiten voor een auto omdat mijn man een notering heeft bij bkr. Waarom is dit want ik ben niet voor niks getrouwd op huwelijkse voorwaarden.

Datum: 13-9-2015 22:42:16
Naam: Maxim
Bericht: Ik heb negatieve BKR, maar wil een huis kopen in Duitsland. Heb goede jaar inkomen 25.000-45.000 netto, vaste contract onb.tijd. Ik heb twee schulden 11.000 en 17.000, komt door mislukte studie. Kunt u mij adviseren waar kan ik terecht of vertellen of dat ergens kan/lukt om hypotheek af te sluiten in Belgie of Duitsland

Datum: 22-8-2017 19:12:43
Naam: J.h.bosman
Bericht: Heb drie jaar in de schuldsanering geweest, mocht mijn koophuis houden wegens erg goede inkomsten . Nu ben ik er een jaar uit en heb geen schulden meer, sta nog wel geregistreerd bij de BKR ...heb een inkomen van 2500 netto per maand ..nu zoek ik een lening van 2000 met spoed ..wie kan mij helpen

Datum: 28-3-2018 10:40:12
Naam: feriks
Bericht: eigenlijk van de zotte dat het allemaal zo geregeld moet zijn . Heb nog twee oude coderingen staan die beide allang geleden zijn afgelost en met beide codering gevers heb ik kontakt gehad en bij problemen met het oog op een eventuele lening danwel hypotheek hebben ze toegezegd volledige medewerking te verlenen danwel . Alleen is er geen geldverstrekker die je dat kunt uitleggen , enige wat ze doen is kijken naar je BKR , als zijn het herstelcoderingen die bijna zijn verwijderd . Heel erg bekrompen . Ook slecht dat een leningverstrekker aan de hand van je loon kan bepalen of je een lening kan terug betalen of niet . Wil een bestaande lening met een te hoog rente percentage over laten zetten naar een andere lening maar er wordt gewoon gezegd dat mijn en het loon van mijn vrouw daarvoor niet toereikend is , terwijl ik daar al jaren voor betaal . Kredietverstrekkers denken te veel in hokjes en kijken niet naar de persoonlijke situaties van mensen en dan denk ik bij mezelf , willen die gasten nou wat verdienen of niet

Datum: 16-10-2018 10:11:35
Naam: Paul
Bericht: hallo, heb je een dringende lening nodig om je rekeningen te betalen en een nieuw bedrijf te beginnen? bent u vandaag op zoek naar een beveiligde en authentieke lening om uw problemen op te lossen? neem vandaag nog contact op met e-mail hieronder {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} omdat dit hetzelfde bedrijf is waar ik mijn lening van 50.000 euro op vrijdag bevestig en nu kwam ik op de blog om te verwijzen naar dit geweldige en aardige bedrijf dat u helpt mijn rekeningen vandaag te voldoen en ook een heel grote dank aan mevrouw Stella Rene, omdat zij aardig is en wanneer u ooit contact met haar opneemt, voel u dan vrij en doe wat ze ooit heeft gevraagd, want vandaag is mijn nieuwe leven begonnen en mijn dromen komen door en falen nooit om te adverteren haar als je vandaag succes hebt, want vandaag is alles goed met me en ik zeg vandaag heel veel dank aan mevrouw Stella Rene.  
 
Paul

Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
BKR-code: hoe kom je er vanaf?
Alles over het Bureau Krediet Registratie
Problemen met lenen door BKR?
Consumentenbond: “BKR-code na twee jaar schrappen”

Overige relevante mogelijkheden op Mister Money:
 • Mister Money Nieuwsbrief
 • RSS Feed van Mister Money
 • Geld lenen? Vergelijk de aanbieders.
 • Vergelijk lening, op rente en voorwaarde

 • Lenen, de vormen
 •       Doorlopend krediet
        Persoonlijke lening
        Creditcard
        Tweede hypotheek

  Zoeken:
  Vergelijken:
  Berekenen:
  Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
  Ja, hou mij op de hoogte.
   
  Heb je op dit moment een lening?
  Ja Nee Weet ik niet