Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Oranjekoorts

Auteur: Miss Money woensdag 23 juni 2010
De stakingen in Griekenland en een Amerikaanse rechtszaak over het boorverbod voor de oliemaatschappijen. Het is allemaal reuze interessant, maar momenteel is een groot deel van de wereld in de ban van het WK. Ook ik ben ten prooi gevallen aan het voetbalvirus, terwijl ik normaal niks met voetbal heb.

Schuld hieraan is de WK-toto op het werk. Sinds 11 juni ontgaat geen wedstrijd mij meer. Iedere middag staat de tv aan op kantoor om met een schuin oog mee te kunnen kijken en de laatste uitslagen te volgen. Wie er speelt maakt niet zoveel uit, als de uitslag maar is zoals ik die voorspeld heb.

Echt hard wil het nog niet gaan, maar ik heb inmiddels al één dag op de vierde plaats in de tussenstand gestaan, dus er is nog hoop. De onvoorspelbare uitslagen van de afgelopen dagen helpen hier helaas echt niet aan mee. Wie verwacht nu dat Frankrijk er al in de groepsronde uit ligt, of dat Italië verliest van Paraguay?

Ook de WK-gadgets hebben hun intrede gedaan in mijn leven. Op het beeldscherm van mijn pc zit een oranje beesie, die inmiddels een fobie voor snoeken heeft ontwikkeld. En natuurlijk kan ik als echte voetbalvolgende vrouw ook niet zonder Dutchdress, tot vreugde van mijn broertje die hier acht blikjes bier bij cadeau heeft gekregen.

Maar ondanks al deze leuke oranjegadgets, heb ik om nog enige de kans te maken om de toto te winnen, Nederland toch niet verder laten komen dan de kwartfinales. Mijn kampioen voor dit WK is Portugal. Nu maar hopen dat ik tegen die tijd de Dutchdress nog kan omtoveren tot een echte Portodress.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Alleen een aanvullende verzekering afsluiten
Hoger eigen risico zorgverzekering - Wel of niet?
Opbouw zorgpremie – Waarom de premie daalt
Gaan de spaarrentes weer omhoog?
100.000 euro schenken


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet