Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Prachtige rommeltjes

Auteur: Miss Money woensdag 28 april 2010
Ouderwetse gezelschapsspelletjes, een potsierlijk maar compleet servies en mijn originele garderobe uit 1995. Overal tover ik spulletjes vandaan om morgen op de stoeptegels van mijn dorp tentoon te stellen. Heerlijk, het is weer Koninginnedag. Rommelmarkttijd!

Normaal gesproken struin ik stad en land af op zoek naar leuke kostbaarheden, ofwel andermans afdankertjes. Onderhandelen over een houten koekoeksklok die werkelijk al spotgoedkoop is en in een goede staat verkeert. Heerlijk vind ik dat. In de loop der jaren heb ik enkele prachtexemplaren op de kop weten te tikken. Ik ben onder meer de trotste bezitter van verschillende werkende design seventieslampen en heb zelfs ooit een echte Chanel jurk gevonden voor vijf euro. Niet slecht toch? Een rommelmarkt biedt meer dan rommel alleen en is (zeker nu het financieel gezien wat minder gaat) ideaal voor geweldige koopjes.

Dit jaar heb ik helaas moeten besluiten om zelf spulletjes te gaan verkopen. Mijn kasten puilen uit en ook op zolder is geen plekje meer vrij. Kortom: ik moet afstand doen van mijn geliefde spulletjes waar ik eigenlijk nooit naar omkijk, maar jaren naar gezocht heb. Ik hoop dat rommelfetisjisten mijn kraampje weten te vinden, want ik heb een heleboel te bieden. En voor degenen die niet van rommel houden... Ik heb ook nog een heleboel andere spullen in de aanbieding, want een rommelmarkt biedt meer dan rommel alleen en is erg vriendelijk voor uw portemonnee.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Alleen een aanvullende verzekering afsluiten
Hoger eigen risico zorgverzekering - Wel of niet?
Opbouw zorgpremie – Waarom de premie daalt
Gaan de spaarrentes weer omhoog?
100.000 euro schenken


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet