Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Product van het jaar: Turbo

Auteur: Ivo v. Vugt (Advies v. Vugt) Dinsdag 12 januari 2010
Beleggen in Turboís is nog een vrij onbekend beleggingsmiddel Om versneld te kunnen profiteren van bewegingen in markten kun je gebruik maken van Turbo's. Turbo's kunnen je, door stijging van de AEX of een daling van de olieprijs zelfs bij kleine bewegingen, een hoog rendement opleveren. Je profiteert sneller van verwachte beursbewegingen.

Een Turbo werkt met een hefboom, waardoor beursbewegingen van de onderliggende waarde (zoals aandelen, indices, grondstoffen, obligaties of valuta) versneld doorwerken in de beurskoers van de Turbo.

Er bestaan twee varianten:
Turbo Long: je profiteert van een stijging van de onderliggende waarde
Turbo Short: je profiteert van een daling van de onderliggende waarde

Het stop loss-niveau is een ingebouwd beschermingsmechanisme. Turbo's hebben geen vaste looptijd en zijn op de beurs verhandelbaar.


3 reacties verbergen

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google 


Reacties:

Naam: erwin dekkers
Bericht: turbos heb ik veel te laat ondekt maar heb nu toch al een behoorlijk rendament vaak 40-50 procent een echte aanrader maar gebruik je verstand en blijf niet zitten in een turbo die is aan het zakken het is beter om verlies te nemen en in een ander turbo te inversteren en daar je verlies goed te maken en flinke winst te pakken veel succes ps kijk eens op www.abnamromarkets.nl

Naam: bais
Bericht: Turbo's zijn inderdaad top, de beurs mag heel ver zakken, aex short, rendement 2 dagen 25%, nog nooit zo goed gehad nu de beurs daald. www.abnamromarkets.nl zeker even kijken is de moeite waard!

Naam: Arie
Bericht: Turbo's zijn goede producten als je geen vervangende derivaten kent. maar ja, dan is alles goed als je geen vervangend product kent. Mr. money zou eens iets over de cfd moeten schrijven. Die is nog veel meer transparant en 40% van de Engelde beurs handelt erin. De turbo is afgeleid van de cfd. De hefboom werkt tegen je bij een turbo en bij een cfd NIET. Je hebt geen vaste stoploss dat wordt bepaald door ABN AMRO bij een cfd. Ga zo maar door. De turbo is history binnen een paar jaar als de nederlandse belegger verder kijkt dan z'n neus lang is en ziet dat er betere derivaten zijn om mee te beleggen. Als tip geef ik mee om een keer naar www.ffreturns.com te kijken. Zij leren je gratis alles over cfd's.

Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
De taal van Turboland
Turbo in de praktijk


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet