Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Rabobank introduceert TV-bankieren

Auteur: Annette Zeelenberg Dinsdag 21 februari 2006
Je geldzaken regelen met de afstandbediening van de TV. Het klinkt wat futuristisch, maar sinds deze week is het mogelijk. De Rabobank is de eerste bank in Nederland die TV bankieren mogelijk maakt. Rabo-TV besteedt ook aandacht aan beleggen.

Je banksaldo bekijken, bij- en afschrijvingen doen of de acceptgiro's betalen vanuit je luie stoel. Het kan, maar dan moet je wel de beschikking hebben over Rabo Internetbankieren en een TV met een Windows Media Center. Wie dat heeft, kan nu direct gebruik maken van deze nieuwe manier van bankieren.

De Rabobank is de eerste bank in Nederland die TV-bankieren mogelijk maakt en wil hiermee een invulling geven aan haar persoonlijke dienstverlening. "Naast TV-bankieren maken we op een innovatieve manier gebruik van video voor informatie en advies", zegt Marc Cootjans, commercieel directeur particulieren bij de Rabobank. Op de TV-site van de Rabobank zijn interactieve video's te zien die informatie geven over ondermeer hypotheken, zorgverzekering, levensloopregeling en het starten van een bedrijf.

Beleggen
Binnen Rabo TV is ook aandacht voor beleggen. Dagelijks wordt vanaf het middaguur het Rabo Beleggers Journaal uitgezonden. Hierin worden onder andere actueel beursnieuws, financieel-economische achtergronden en concrete handelstips gepresenteerd. Rabo Private Banking is initiatiefnemer van dit onderdeel. Zij signaleerde een duidelijke informatiebehoefte bij de beleggende klant.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Raad van State: Nationalisatie SNS blijft overeind
Online beleggen: hoe en waarom?
Wanneer een aandeel kopen
AEX: oud en nieuw
Beleggingen om extra mee op te passen


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet