Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Reisverzekering

Op vakantie gaan is natuurlijk leuk, maar zorg wel dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten. Je weet nooit wat er kan gebeuren. Je hebt twee verschillende soorten reisverzekeringen: de kortlopende reisverzekering en de doorlopende reisverzekering en dan zijn er nog verschillende aanvullende verzekering zoals de risico verzekering en speciale verzekeringen voor de wintersport. Vergelijk op MisterMoney de twee verzekeringen en kijk welke voor jou de goedkoopste reisverzekering is.

Informatie reisverzekering
Een reisverzekering dekt de schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen op vakantie. Het is verstandig om altijd een reisverzekering af te sluiten als je naar het buitenland gaat. Een reisverzekering heeft verschillende dekkingsgebieden, je kan kiezen voor een Europese reisverzekering of reisverzekering met een Wereldwijde dekking. Blijf je in Nederland dan is het niet nodig om een verzekering voor je reis af te sluiten, maar advies is dit wel te doen.

Als je per jaar minder dan 21 dagen in het buitenland verblijft is een kortlopende reisverzekering de beste optie voor je. Ga je langer op vakantie dan is het verstandig om een doorlopende verzekering te nemen. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor alle reizen in binnen- en buitenland.

Naast het afsluiten van een reisverzekering is het ook verstandig om een annuleringsverzekering te nemen. Deze verzekering dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken.

Voordelen:
Als je verzekerd bent ga je met een prettiger gevoel op vakantie
Het afsluiten van een reisverzekering neemt weinig tijd in beslag
Als je onverwacht een dagje naar het buitenland gaat ben je met een doorlopende reisverzekering altijd verzekerd.

Nadelen:
Als je hebt gekozen voor een doorlopende reisverzekering, maar je verblijft minder dan 21 dagen in het buitenland betaal in de meeste gevallen te veel.
Reisverzekering afsluiten
Mister Money TopTips
Wist u dat u niet zomaar een vergoeding ontvangt?
Een reisverzekering zorg natuurlijk voor een veilig gevoel tijdens u vakantie. Wat er ook mag gebeuren, u bent verzekerd. Toch ontvangt u niet zomaar altijd een vergoeding voor de onkosten. In het artikel: Tips voor een goed verzekerde vakantie leest u belangrijke informatie over de reis verzekering en vergoedingen.


Op zoek naar uw hypotheek? Doe hier de vergelijking!
Hypotheek rente   


Vergelijk hier alle aanbieders op rente en voorwaarden!
Vergelijk rente   


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Zorgverzekering vergelijken   
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat een ongevallenverzekering geen overbodige luxe is?
Wist u dat het eigen risico in 2014 omhoog gaat naar 360 euro?
Wist u dat het niet zeker is dat de zorgpremies komend jaar omlaag gaan?