Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Reisverzekering

Op vakantie gaan is natuurlijk leuk, maar zorg wel dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten. Je weet nooit wat er kan gebeuren. Je hebt twee verschillende soorten reisverzekeringen: de kortlopende reisverzekering en de doorlopende reisverzekering en dan zijn er nog verschillende aanvullende verzekering zoals de risico verzekering en speciale verzekeringen voor de wintersport. Vergelijk op MisterMoney de twee verzekeringen en kijk welke voor jou de goedkoopste reisverzekering is.

Informatie reisverzekering
Reisverzekering afsluiten
Of het nou bij de ANWB, Hema of bij een bank is, tegenwoordig kan je haast overal een reisverzekering afsluiten. Een reisverzekering kent als basisdekking meestal vier rubrieken: bagage, geneeskunde kosten, ongevallen dekking en sos-kosten. Bij de laatst genoemde kun je bijvoorbeeld denken aan gedwongen langer moeten verblijven in een hotel of kosten die verbonden zijn aan een reddingsactie.

De hulpverlening in het buitenland wordt door de reisverzekeraars uitbesteed aan alarmcentrales, die 24 uur per dag bereikbaar is. Niet alleen reisverzekeraars, maar ook ziektekostenverzekeraars maken gebruik van deze alarmcentrales. De vier grootste alarmcentrales van Nederland zijn: ANWB, SOS international, Mondial Assistance en EuroCross.

Als je op vakantie gaat en gevaarlijke sporten gaat beoefenen, ga dan wel eerst na of je een risico verzekering hebt. De dekking voor de rubriek ongevallen is doorgaans uitgesloten tijdens het beoefenen van gevaarlijke sporten als zweefvliegen, parachutespringen, delta- en ultralight vliegen, diepzeeduiken, raften, bergbeklimmen en andere risico sporten. Als je op wintersport gaat is het verstandig hier een speciale reisverzekering voor af te sluiten.
Mister Money TopTips
Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat een ongevallenverzekering geen overbodige luxe is?
Wist u dat het eigen risico in 2014 omhoog gaat naar 360 euro?
Wist u dat het niet zeker is dat de zorgpremies komend jaar omlaag gaan?