Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Stormloop op kaartjes Olympische Spelen

Auteur: Mister Money Vrijdag 8 augustus 2008
Na China en de Verenigde Staten neemt Nederland de meeste toegangskaarten af voor de Olympische Spelen in Beijing. Volgens Advances Travel Partner (ATP) die als enige instantie in Nederland toegangskaarten verkoopt, worden ongeveer 5.500 Nederlanders in China verwacht.

China wordt door het bedrijfsleven blijkbaar beschouwd als een interessante bestemming voor klanten en relaties, want meer dan de helft van de bezoekers van de Spelen is uitgenodigd door een bedrijf. Unilever nodigt samen met bierproducent Heineken 45 relaties uit voor de Spelen. Zij zeggen zowel voor de sport te gaan als voor het land. Er zal een vijfdaagse tocht gehouden worden die voert langs sportwedstrijden, maar ook langs bijvoorbeeld de Chinese Muur en een grote winkelketen in Beijing. Naast Unilever en Heineken maken ook Randstad, Delta Lloyd, DSM en ABN Amro van het sportevenement een relatie-evenement.

Dure grap
De Rabobank, die zowel sponsor is van de hockeybond, de paardensport als het wielrennen is een uitzondering. Zij neemt geen klanten mee naar de Spelen. Projectmanager Ton Taminiau legt uit waarom. ďWe gaan liever met klanten naar evenementen in Nederland waar we ze in een speciale Rabo-lounge kunnen ontvangen. Bij de Olympische Spelen mag je ze alleen maar meenemen naar de tribune.Ē Het is bovendien allerminst goedkoop te noemen. ď5.000 euro per persoon ben je al snel kwijtĒ, aldus Taminiau.

Belangstelling
Op vrijdag 25 juli zijn in Beijing de laatste 250.000 kaarten voor de verschillende sportonderdelen op de Olympische Spelen verkocht. Er was een overweldigende belangstelling voor de toegangsbewijzen. Vanaf woensdag 23 juli hebben mensen in de rij gestaan om een kaartje te bemachtigen. Volgens de Chinese autoriteiten stonden er vrijdag op het hoogtepunt maar liefst 20.000 mensen voor de toonbank.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Schenken: hoe zit dat met de belasting?
OfficiŽle vrije dagen en verlof
Loonstrook 2014 - Uitleg en overzicht
Tips voor invullen van de aangifte
Loonstrook 2013


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet