Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Vakantie: Genieten en toch besparen?

Auteur: Miss Money woensdag 4 juli 2012
De maand juli is aangebroken en daarmee is in het zuiden van Nederland de zomervakantie officieel begonnen. De rest van Nederland moet nog even wachten, maar binnenkort kunnen we allemaal genieten van een welverdiende vakantie.

Nu duurt de crisis natuurlijk onverminderd voort. Misschien heb je je vakantieplannen daarom wat aangepast, of heb je besloten net er als elk jaar op uit te trekken. Wat tijdens een vakantie voorop staat is natuurlijk genieten. Maar veel vakantiegangers komen toch een beetje van een koude kermis thuis wanneer ze op vakantie veel meer geld uitgegeven blijken te hebben dan ze van tevoren van plan waren.

Besparen op vakantie klinkt natuurlijk niet erg gezellig, maar het is goed mogelijk een beetje op de centjes te letten en toch van een onbezorgde vakantie te genieten. Let bijvoorbeeld op het gebruik van je mobiele telefoon. Internetten in het buitenland is over het algemeen peperduur. Ook telefoneren en sms’en is prijziger dan hier. Probeer dat daarom te beperken. Naast het feit dat je er veel geld mee bespaart, geniet je meer van de omgeving als je minder gefocust bent op het schermpje van je telefoon…

Ga je op vakantie met de auto, vergelijk dan de prijzen van benzine en diesel eens voordat je vertrekt. Kom je door veel landen, kijk dan in welk land de brandstof het goedkoopst is en gooi daar je tank vol. Dit kan echt tientallen euro’s schelen!

Wij Nederlanders staan er een beetje om bekend dat we ons hele hebben en houden met ons meesjouwen als we op vakantie gaan. Maar eigenlijk is dat helemaal zo gek nog niet. Veel producten blijken hier goedkoper dan in andere landen. Vooral als je met de caravan op vakantie gaat kun je een deel van de boodschappen hier al doen. Dan heb je op locatie geld over om een keertje lekker uit eten te gaan.

Fijne vakantie!

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Alleen een aanvullende verzekering afsluiten
Hoger eigen risico zorgverzekering - Wel of niet?
Opbouw zorgpremie – Waarom de premie daalt
Gaan de spaarrentes weer omhoog?
100.000 euro schenken


Extra mogelijkheden:
RSS feed
Gratis nieuwsbrief
Dossiers

Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiële nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet