Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Vervoer verzekering

Auto's, motoren en brommers zijn voertuigen die sowieso verzekerd moeten zijn. Op de volgende internetpagina's vind je belangrijke informatie over de verschillende vervoer verzekeringen. Daarnaast komen de oldtimerverzekering en de verzekering voor de caravan aan bod. Mister Money legt uit waar je op moet letten als je een verzekering voor je voertuig of caravan afsluit en geeft nog wat nuttige tips mee.

Autoverzekering - Iedere auto & motor bezitter behoort het te hebben: een verzekering. Je hebt drie soorten verzekeringen: WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco oftewel All Risk. Op deze pagina vind je belangrijke informatie over de autoverzekering en de motorverzekering. Daarnaast worden de verschillen tussen de verzekeringen uitgelegd.
Bromfietsverzekering - Bromfietsen-, scooters- en snorfietseigenaren zijn verplicht om een WA verzekering voor hun voertuig af te sluiten. Op deze pagina's vind je belangrijke informatie over de verschillende bromfiets-, scooter- en de snorfietsverzekeringen. Daarnaast worden de verschillen tussen de verzekeringen uitgelegd en krijg je nog wat tips mee.
Oldtimerverzekering - Een oldtimer verzekering is, zoals de naam al doet vermoeden, een auto of motor verzekering voor een oldtimer. Op de volgende pagina's vind je een uitgebreide beschrijving van wat een oldtimer verzekering precies inhoudt, hoe de verzekering werkt en waar je op moet letten als je een oldtimer verzekering afsluit.
Inzittendenverzekering - Op deze pagina's vind je belangrijke informatie over de inzittendenverzekering. Er wordt uitgelegd wat deze verzekering inhoudt, waar moet je op letten en wat de voor- en nadelen van een inzittendenverzekering zijn. Daarnaast een aantal nuttige tips.
Caravanverzekering - Jaarlijks gaan er honderdduizenden Nederlanders mee op reis... de caravan. Als je met je caravan op vakantie gaat is het wellicht verstandig om hier een aparte verzekering voor af te sluiten; de caravanverzekering. Mister Money legt uit wat de verzekering precies inhoudt en waar je op moet letten als je een caravanverzekering afsluit.
Bootverzekering - Nederland is een echt waterland. Er zijn in ons land dan ook veel boten te vinden. Deze boten kan je verzekeren met een zogenoemde boot of watersportverzekering, maar deze verzekering is niet verplicht. Op de volgende pagina's vind je belangrijke informatie over de bootverzekering.
Paardenverzekering - Nederland telde in 2005 ruim 126.000 geregistreerde paarden en pony's. Op de volgende pagina's vind je belangrijke informatie over de paardenverzekering; wat houdt de verzekering precies in, waar moet je op letten als je een dergelijke verzekering afsluit en enkele bruikbare tips.
Zoeken:
Vergelijken:
Berekenen:
Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
Ja, hou mij op de hoogte.
 
Heb je op dit moment een lening?
Ja Nee Weet ik niet


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Ziektekostenverzekering vergelijken   
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat een ongevallenverzekering geen overbodige luxe is?
Wist u dat het eigen risico in 2014 omhoog gaat naar 360 euro?
Wist u dat het niet zeker is dat de zorgpremies komend jaar omlaag gaan?