Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Overige verzekeringen

Hieronder vind je belangrijke informatie en een uitgebreide uitleg over vervoer, werk, inkomen en levensverzekeringen. Daarnaast worden ook de kostbaarheden en de ongevallen verzekering behandeld. Zo weet je exact wat deze verzekeringen inhouden.

Vervoer - Naast de bekende autoverzekeringen zijn er nog vele andere vervoer verzekeringen. Hier vind je informatie over de oldtimerverzekering (verzekering voor oude wagens), de verzekering voor een bromfiets of scooter en de inzittendenverzekering. Ook boot, - caravan en paardenbezitters kunnen hier terecht voor informatie over diens verzekeringen.
Werk, Inkomen en Levensverzekeringen - Er zijn vele werk, inkomens en levensverzekeringen. Eén van de bekendste is de overlijdensrisicoverzekering. Maar er zijn nog veel meer verzekeringen die in dit thema passen. Zoals de levensverzekering, gouden handdruk verzekering of een arbeidsongeschiktheidverzekering.
Rechtsbijstandsverzekering - Weet je niet precies wat een rechtsbijstand verzekering is? Hier vind je alles wat je hierover moet weten. Een rechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp. De voor- en nadelen van de rechtsbijstandverzekering worden op een rijtje gezet. Daarnaast geven we nog wat tips mee voor als je een verzekering wilt afsluiten.
Ongevallen verzekering - Iedereen kent vast en zeker de uitdrukking 'een ongeluk zit in een klein hoekje'. Een ongevallen verzekering zorgt er niet voor dat je geen 'ongelukjes' meer maakt, maar keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. Lees hier alles over de ongevallen verzekering.
Kostbaarheden verzekeringen - Een kostbaarhedenverzekering is een extra verzekering die je voor kostbare bezittingen kunt afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie parel ketting, een schilderij of een dure fotocamera. Je kostbare spullen zijn met een kostbaarhedenverzekering wereldwijd verzekerd tegen beschadiging, verlies of diefstal.Op zoek naar uw hypotheek? Doe hier de vergelijking!
Hypotheek rente   


Vergelijk hier alle aanbieders op rente en voorwaarden!
Vergelijk rente   


Vergelijk hier de ziektekostenverzekeringen.
Zorgverzekering vergelijken   
 
Wist u dat het aanvullende zorgpakket vaak te uitgebreid is?
Wist je dat alleen een basisverzekering voor je kind meestal voldoende is?
Wist u dat een ongevallenverzekering geen overbodige luxe is?
Wist u dat het eigen risico in 2014 omhoog gaat naar 360 euro?
Wist u dat het niet zeker is dat de zorgpremies komend jaar omlaag gaan?