Over Mister Money | Contact
Home  
Vergelijken
- Spaarrente
- Hypotheekrente
- Geld lenen
- Creditcard
- Betaalrekeningen
Nieuws
- Belasting
- Verzekeren
- Hypotheken
- Sparen
- Lenen
- Pensioen
- Beleggen

Zorg voor uw zorgverzekering

Auteur: Anneke Ranzato (mijngeld.blog.nl) Vrijdag 14 december 2007
Er is weer veel te doen omtrent de zorgverzekeringen. Dat wordt een echte eindejaarstraditie. Mensen hebben tot 1 februari tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten dus de reclames en aanbiedingen vliegen je om de oren op het moment. Dit jaar wordt er niet alleen op prijs geconcurreerd.

Verschillende verzekeraars hebben zich nu gestort op de wereld van de doelgroepen. Aanvullende verzekeringen voor niet-rokers, speciale polissen voor homofielen, voor mensen met overgewicht is er zelfs de speciale Sonja Bakker-polis. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een speciale zorgpolis voor. Alles om maar onderscheidend te zijn of in ieder geval te lijken. Want is het nu echt zo dat iedere niet-roker dezelfde aanvullende dekkingen wenst? Natuurlijk niet!

Zoals met iedere verzekering is het goed om eerst te bedenken wat u precies wilt verzekeren. Bij alles kunt u er immers ook voor kiezen om het risico zelf te dragen. Sommige mensen kiezen er bewust voor om geen aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten. Daarmee besparen ze ieder jaar veel geld, en weten ze tegelijkertijd dat ze een flinke kostenpost hebben als ze zorg nodig hebben die niet binnen de basisverzekering gedekt is. Deze keuze kunt u maken als u genoeg geld tot uw beschikking heeft om zo'n kostenpost te dragen.

Wilt u wel een aanvullende dekking? Wat moet er dan gedekt zijn? Besteed deze maand even wat aandacht aan uw zorgverzekering, gebruik de vergelijkingstools van Mister Money!

Misschien komt u wel tot de conclusie dat de dekking die u wenst bij een andere verzekeraar veel beter geregeld is tegen een lagere premie. Zonde om daar in januari achter te komen. Opzeggen moet immers voor 31 december, waarna u tot 1 februari de tijd heeft om de nieuwe verzekering af te sluiten. Houdt er wel rekening mee dat verzekeraars geen acceptatieplicht hebben voor de aanvullende verzekering. Als uw medische gegevens daartoe aanleiding geven kunt u dan ook beter geen verzekering opzeggen voordat de nieuwe geaccepteerd is.

Stem / voeg toe:

nujij.nl ekudos msn-reporter  delecious.com digg google Lees ook de volgende gerelateerde artikelen:
Toch geen eigen bijdrage spoedeisende hulp
Zorgverzekering in 2013
Aantal wanbetalers zorgverzekering groeit
Meer mensen wisselen van zorgverzekeraar
Grote verschillen doelgroepgerichte zorgpolissen

Overige relevante mogelijkheden op Mister Money:
 • Mister Money Nieuwsbrief
 • RSS Feed van Mister Money
 • Overzicht opstal, woonhuis en inboedelverzekering
 • Vind hier uw reis verzekering
 • Gouden handdruk
 • Uitleg uitvaart en overlijdensrisico verzekeringen
 • Verzekeren, info diverse vormen
 •       Autoverzekering
        Bromfietsverzekering
        Oldtimerverzekering
        Caravanverzekering
        Levensverzekering
  Mister Money, getipt als beste vergelijkingssite voor zorg o.a. basisverzekering ziektekosten en de aanvullende ziektekostenverzekering!

  Zoeken:
  Vergelijken:
  Berekenen:
  Altijd het actuele financiŽle nieuws en rentes aangaande sparen, lenen, hypotheekrentes etc.?
  Ja, hou mij op de hoogte.
   
  Heb je op dit moment een lening?
  Ja Nee Weet ik niet